Tuesday, December 23

liverpool f.c

yang ini pon yan yg order.....thanks yer... :)

3 comments:

alang said...

aai...cantek gilos cuppie liverpool nih!!aku balik jb nak order la...nanti aku call...

Arinah Mohd Yatim said...

hahahaha, kalau aku order design ni untuk syad, confirm dia baling kat dinding cup cake ni, walaupun sedap macam mana pun...sebab liverpool....

dan aku dapat bayangkan kalau aku order design man united, aku dapat rasakan dia sangat sayang nak makan cup cake ko tu, silap-silap frame terus...hehehehehehe

gila bola...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 
template by suckmylolly.com